Ingyenes Android alkalmazások hajósoknak, búvároknak

Yachts and tall ships - Android applikáció Warning: mysql_get_server_info(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /chroot/home/iprofith/vizivilag.com/html/wp-content/plugins/xml-google-maps/xmlgooglemaps_dbfunctions.php on line 10Warning: mysql_get_server_info(): A link to the server could not be established in /chroot/home/iprofith/vizivilag.com/html/wp-content/plugins/xml-google-maps/xmlgooglemaps_dbfunctions.php on line 10

A víz szerelmesei számára egyre több alkalmazás érhető el okostelefonra. A bejegyzésben olyan Android alkalmazásokat mutatunk be, melyek megkönnyítik az információszerzést, illetve konkrét segítséget nyújtanak a búvárkodással kapcsolatos feladatokhoz, merülési napló készítéséhez.

 

 

 

 

Alkalmazások hajósoknak

 1. Marine Traffic

  Marine Traffic - Android alkalmazásA Marine Traffic Android okostelefonon is elérhetővé tette hajó információs szolgáltatását. Az applikáció egy 35.000 hajót tartalmazó adatbázis, mely real time a Google Maps segítségével mutatja a hajók mozgását, sebességét, technikai adatait, illetve a hozzájuk kapcsolódó fotókat – mindezt ingyenesen. Kedvenc hajóinkat meg is jelölhetjük ésnyomon követhetjük mozgásukat. Az adatbázis a kereskedelmi hajókon kívül nyílván tart turistahajókat, halászhajókat, vitrolásokat, tankereket, és egyéb munkahajókat is.
  A Marine Traffic weboldalán a legnagyobb tengeri, óceáni és folyami kikötők aktuális adatai, statisztikái is megtekinthetők. (pl. Budepestre vonatkozó adatok)
  MarineTraffic.com for Android on AppBrain

 2. Yachts and tall ships
  Yachts and tall ships - Android applikáció, részletekRészletes információk több, mint 700 vitrolásról, yachtról és a legjelentősebb eseményekről.
  Yachts and Tall Ships for Android on AppBrain

   

   

   

   

  Alkalmazások búvároknak

   

 3. Scuba Exam Lite
  Scuba lite exam - Android applikációUtazás közben tanulna a búvár vizsgára? A Scuba Exam Lite applikáció segítségével az utazással töltött perceket is kihasználhatja ismeretei elmélyítésére. Az applikáció teljesen ingyenes, a kérdések könnyed hangulatúak és képekkel illusztráltak.

   

  Scuba Exam Lite for Android on AppBrain

   

 4. PADI
  Az alkalmazás segít a PADI búvárközpontok gyors keresésében, ezen kívül az aktuális hírekről és eseményekről is tájékoztatja a használókat. Segítségével kereshetünk konkrét város, irányítószám, vagy épp az aktuális földrajzi helyzetünk szerint.
 5. Deco 2000
  Deco 2000A mélység és a mélyben töltött idő megadásának segítségével könnyen, gyorsan tervezhetővé tehető a merülés, a szükséges oxigén mennyisége, a deko idők, illetve szintek.
  Deco 2000 for Android on AppBrain

   

   

 6. Dive log
  Dive logKomplett búvár napló a telefonon – teljesen ingyen!
  A naplóban rögzíthetjük személyes adatainkat, a merülés helyszínét, egyéb ezzel kapcsolatos információkat, számadatokat, illetve szinkronizálhatjuk a naplót a számítógépünkkel is. (Nem minden Android verzióval kompatibilis!)
  Dive Log for Android on AppBrain
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrDigg thisShare on RedditEmail this to someone

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

hét + 20 =

 • Aktuális valuta árfolyamok

Read more:
Bükkszék - Termál- és strandfürdő
Megújul Bükkszék termálfürdője

Délelőtt átadták az 1,25 milliárd forint értékű, részben Európai Uniós pályázati pénzből, illetve Fejlesztési Banki kölcsönből  megújuló Bükkszék Termál- és...

Close
Creative Commons Licenc
http://vizivilag.com weboldal tartalma című műve Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 3.0 Unported Licenc alatt van.
Based on a work at www.vizivilag.com.
Az ezen publikus licenc hatáskörén kívül eső jogokkal kapcsolatban, vagy a tartalom egyéb irányú felhasználásával kapcsolatban érdeklődjön itt: kapcsolat@vizivilag.com