Eladók a világ legszebb és legnagyobb tanulmány yachtjai

Miss Tor 270 - oldalnézet Warning: mysql_get_server_info(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /chroot/home/iprofith/vizivilag.com/html/wp-content/plugins/xml-google-maps/xmlgooglemaps_dbfunctions.php on line 10Warning: mysql_get_server_info(): A link to the server could not be established in /chroot/home/iprofith/vizivilag.com/html/wp-content/plugins/xml-google-maps/xmlgooglemaps_dbfunctions.php on line 10

Piacra került néhány különleges, luxus tanulmány yacht, melyek jelenleg még csak papíron léteznek. A boldog tulajdonosok a vételtől számított 1-2 éven belül a  már birtokba is vehetik a luxus játékszereket.

Az alábbiakban ezekből mutatunk be hármat részletesebben.

A legszebb  piacon lévő tanulmány hajók

 1. A 405 láb hosszú Mulder Project P967-es hajóból az első modellel a nyílt vízen legkorábban 2013-ban találkozhatunk, amennyiben a közeljövőben 160 millió euroért lesz megrendelés az egyelőre még csak a rajzasztalaon létező tanulmány hajóra. 
  A Mulder Design az évek során több tanulmányhajót is készített, de a P967 a 123,45 méteres hosszúságával az egyik leghosszabb hajójuk.

   

   

  405 ft Mulder oldal- és felülnézet405 ft Mulder P967 fő lakosztály405 ft Mulder P967 vízesés
  405 ft Mulder P967 deck405 ft Mulder P967 tetőterasz405 ft Mulder P967 oldalnézet

  A master lakosztály saját privát mozival, edzőteremmel, és szalonnal rendelkezik, illetve egy, a gyerekek, vagy a személyi testőr számára fenntartott kabinnal.
  A vendégeket a különböző fedélzeteken elosztva 10 VIP kabin várja.
  A hajó a Network Yacht Broker-nél vásárolható meg. A hajó Fort Lauderdale-ben fog elkészülni.

 2. A  Laurent Giles Naval Architect által tervezett, 110 méteres "Cupid" piaci értéke195 millió dollár.
  A hajón a 26 főnyi legénység számára 16 kabin áll rendelkezésre, a 34 vendéget pedig 15 lakosztály várja.
  A Cupid egyik legérdekesebb látnivalója a 3 deck magas átrium, de szintén figyelemre méltó a 4 méteres társalgó, és a 23 méteres garázs, melybe a hajó tat részéről parkírozhatjuk be a különböző vízi "játékszereket".
  A hajón található továbbá egy spa, egy színház, és egy medence is.
  Becsült sebessége 20 csomó.

   

   

  Cupid - oldalnézetCupid main salonCupid main salon 2
  Cupid guest cabinCupid - spaCupid - tat

  (Illusztrációk: superyacht.com, Laurent Giles Naval Architect)

 3. Egy harmadik hajókülönlegesség, melyet "piacra dobtak" a közelmúltban: a Miss Tor 270 nevet viselő, egy török cég, az Orucoglu Shipyard nevével fémjelzett szuper yacht.

  A Miss Tor yacht projektben eddig 4 hajó készült 51-től 82 méter hosszúságig.

  A Miss Tor 270 ára az előzőekben bemutatt hajó-csodákhoz kéepst "csupán"  58,7 millió dollár. Megrendelés esetén körülbelül 2 év alatt készül el.

  Az eredeti tervek szerint kétszintes master "kabin" és szintén két szintes vendég kabinok várják a hajóra érkezőket, az alsó szinten irodával és szalonnal, a felső szinten pedig hálószobával. A 6 vendégkabin 12 vendég elszállásolására lett tervezve, míg a 16 tagú személyzet 8 kabinban kerül elhelyezésre.

  A vendégek kényelmét szolgálják  a hajón található spa- és wellness lehetőségek: jacuzzi, sauna, hammam és 2 medence, de edzőterem és mozi is található a fedélzeten, a nyitott tűzrakó helyen pedig meghitt vacsorákat költhetnek el a yacht utasai. A tat részen található medence helikopter leszálló hellyé alakítható.

  A gazdasági helyzetre való tekintettel a hajótervező cég úgy döntött, hogy az alap modell mellé nem kínálnak extra felszereléseket: mindent beépítenek az alap árba, így az all inclusive-an felszerelt yachtot kedvezőbb áron tudják kínálni.

  A hajó belső dizájnjáért a Raggio felelős, akik négy különböző belső megoldást alakítottak ki: Classic, Riviera, Baroque és Art Deco változatban rendelhető a hajó.

  Miss Tor 270 - oldalnézetMiss Tor 270 - deckekMiss Tor 270 - felülnézet

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrDigg thisShare on RedditEmail this to someone

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

2 × egy =

 • Aktuális valuta árfolyamok

Read more:
Kikötött kenuk
Állami tulajdonba kerül októbertől a Velencei-tavi Sportiskola

Az eddig a Pro Rekreatione állami alapítvány által üzemletetett Velencei-tavi Vízisportiskola üzemeltetését októbertől a szintén állami tulajdonban lévő Pro Rekreatione...

Close
Creative Commons Licenc
http://vizivilag.com weboldal tartalma című műve Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 3.0 Unported Licenc alatt van.
Based on a work at www.vizivilag.com.
Az ezen publikus licenc hatáskörén kívül eső jogokkal kapcsolatban, vagy a tartalom egyéb irányú felhasználásával kapcsolatban érdeklődjön itt: kapcsolat@vizivilag.com