A Monaco-i Boat Show-n debütál az új Spire Boat

Spire Boat - oldalnézet Warning: mysql_get_server_info(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /chroot/home/iprofith/vizivilag.com/html/wp-content/plugins/xml-google-maps/xmlgooglemaps_dbfunctions.php on line 10Warning: mysql_get_server_info(): A link to the server could not be established in /chroot/home/iprofith/vizivilag.com/html/wp-content/plugins/xml-google-maps/xmlgooglemaps_dbfunctions.php on line 10

A szeptemberben Monaco-ban megrendezésre kerülő Boat Show-n kerül bemutatásra a Thierry Mugler által tervezett Spire Boat.

A Thierry Mugler nevével fémjelzett és Christophe de Lataillade által irányított Mugler Design Studio nem csak hajók, bevásárlóközpontok,  repülők, jet-ek, 3D-s autótervek belső terének kialakításában is részt vett már és a Gentry Eagle, a világ leggyorsabb motorcsónakjának újratervezése is a Mugler Studio keze nyomát viseli magán.

 

Dizájnos száguldás

A 9,5 méteres Spire Boat négyüléses elrendezése, formavilága az ötvenes évek amerikai autóit idézi. A hátsó bőr ülések közötti részben helyet kapott a pezsgő tartó, az első ülések hátuljába pedig multimédiás képernyőket szereltek, továbbá iPod, iPhone, és természetesen USB csatlakozó is található a hajón.

A luxus yachtot Garmin navigációval és Kenwood, hangvezérlésű hifi-vel szerelték.

(Fotók: Spire Boat, sajtóanyag)

A hajó súlya 2,5 tonna és 2×200 liter üzemanyagot képes tárolni. A két motorral ellátott Spire Boat 170km/h végsebesség elérésére képes. Az alapfelszereltség tetszés szerint bővíthető a következőkkel: világítás a hajótest alatt, metál festés, airbrush festés, karbon kiegészítők, hűtő, hangradarral működő horgony, teakfa fedélzeti borítás, igény szerinti hajótest felszerelés. 

A hajó árával kapcsolatban egyelőre még nincsenek információk, de nem valószínű, hogy magyar vizeken találkozhatunk a szuperyachttal.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrDigg thisShare on RedditEmail this to someone

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

tizenkilenc − kilenc =

  • Aktuális valuta árfolyamok

Read more:
Hablécen - Fotó: CAMPER with Emirates Team New Zealand
Hétvégén véget ért a Volvo Ocean Race, az egyik legrangosabb vitorlásverseny

A 2011. október 29-én, Alicante kikötőjéből indult verseny Írországban, Galway-ben fejeződött be július 8-án, több, mint fél évvel a rajt...

Close
Creative Commons Licenc
http://vizivilag.com weboldal tartalma című műve Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 3.0 Unported Licenc alatt van.
Based on a work at www.vizivilag.com.
Az ezen publikus licenc hatáskörén kívül eső jogokkal kapcsolatban, vagy a tartalom egyéb irányú felhasználásával kapcsolatban érdeklődjön itt: kapcsolat@vizivilag.com